STAGE: SOCIAL MEDIA & DESIGN CREATIVE

Ben jij een ondernemende marketeer in wording en op zoek naar een allround en zeer creatieve marketing stage met speciale focus op digital marketing en social media? Heb je daarnaast design skills en ervaring met programma’s als InDesign en Photoshop? Hou je van mode en ben je nieuwsgierig naar duurzaamheid? Dan is dit misschien wel de perfecte stage voor jou!

Charlie + Mary is gevestigd in Amsterdam en pioniert al 10 jaar op het gebied van duurzame mode. Naast het vertegenwoordigen van 8 vooraanstaande duurzame modelabels in de Benelux werkt Charlie + Mary ook voor verschillende opdrachtgevers. Wij geven veelal advies in het kader van communicatie over duurzaamheid naar de modeconsument, maar ontwerpen ook campagnes en organiseren events op het gebied van duurzame mode.

We werken met een klein team vanuit onze showroom in Amsterdam Oost. Kom jij onze art director en marketing manager versterken met jouw (online) marketing, social media & design enthousiasme en expertise?

collab_tafel.jpg

WERKZAAMHEDEN

 • Vormgeven van de social media en bredere digital strategy

 • Dagelijks managen van social media kanalen (Facebook, Instagram)

 • Ondersteunen art director bij vormgeven geprint campagne materiaal

 • Optimaliseren en bijhouden van de website, Google Analytics

 • Maandelijkse rapportages met digital marketing analyses

WIE ZOEKEN WE

 • HBO/WO in richting Marketing en/of Communicatie

 • Affiniteit met mode en duurzaamheid

 • Comfortabel en ervaring met social media (Facebook, Instagram) en digital/online marketing

 • Proactieve houding en zelfstandig

 • Flexibel en enthousiast

 • Vloeiend in Nederlands & Engels (geschreven en gesproken)

Ben je enthousiast? Stuur een e-mail naar marieke@charliemary.com met je motivatie en CV!


marieke vinck